بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
درخواست واشنگتن از مسکو و کی یف برای نشان دادن اراده جدی، تلاش آمریکا در نشست پاریس برای سرعت بخشیدن به روند صلح، عدم علاقه کنگره به بررسی بسته جدید کمک نظامی برای کی یف و واکنش روسیه به ضرب الاجل آمریکا، از مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند.
وی گفت: «در حالت ایده آل، ما قصد داریم این درگیری را متوقف کنیم. اما اگر به هر دلیلی یکی از دو طرف سعی کند روند را پیچیده کند، ما فقط خواهیم گفت: شما احمق هستید، شما ابله هستید، شما انسان های وحشتناکی هستید. در این صورت ما به «سایر موضوعات» سیاست خارجی آمریکا خواهیم پرداخت.»
با این حال، ترامپ تأکید کرد که علاقه ای به بحث درباره چنین سناریویی ندارد و مقامات آمریکایی قصد دارند هرچه سریع تر به توافق صلح درباره اوکراین دست یابند. در پاسخ به این سئوال که آیا واشنگتن در صورت خروج از مذاکرات صلح، کمک نظامی به مقامات کی یف را متوقف خواهد کرد یا خیر، رئیس جمهور آمریکا گفت که نمی خواهد در این باره صحبت کند. او افزود: «باور دارم که می توانیم به حل این درگیری دست پیدا کنیم.»
ترامپ همچنین توضیح داد که ایالات متحده بازه زمانی مشخصی برای دستیابی به توافق درباره اوکراین تعیین نکرده، اما «مایل است سریع به توافق برسد».
یک روز قبل رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده بود که انتظار دارد در همین هفته پاسخی از سوی روسیه درباره احتمال برقراری آتش بس در اوکراین دریافت کند. علاوه بر این، وی احتمال اعمال اقدامات اقتصادی را نیز در صورت عدم واکنش مسکو به ابتکار عملش منتفی ندانست.
در این رابطه، پایگاه خبری "اکسیوس" به نقل از منابع دیپلماتیک یادآور شده که دونالد ترامپ ممکن است به دلیل مواضع مقامات کی یف و نه مسکو، از مذاکرات مربوط به حل وفصل بحران اوکراین خارج شود. در این گزارش آمده است: «دو دیپلمات اروپایی اظهارات مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، را تأیید کرده اند مبنی بر اینکه ترامپ در حال از دست دادن صبر خود است و اگر در آینده نزدیک توافقی حاصل نشود، ممکن است از روند مذاکرات خارج شود. سه دیپلمات اروپایی نیز گفته اند که اظهارات روبیو عمدتاً خطاب به اوکراینی ها بوده است.»
در ادامه می توانید تحولات مربوط به هزار و صد و پنجاه و یکمین (1151) روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:
******
واشنگتن قصد ندارد سال ها درباره اوکراین مذاکره کند
تمی بروس، سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده، بامداد امروز، شنبه، در گفت وگو با شبکه تلویزیونی "فاکس نیوز" هشدار داد که واشنگتن قصد ندارد سال ها درگیر مذاکرات مربوط به اوکراین باشد.
این اظهارات در پی تهدید رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، مبنی بر خروج از روند مذاکرات درباره درگیری اوکراین مطرح شده است. وی گفت: «فکر می کنم مهم است که شرکای اروپایی ما نیز این مسئله را درک کنند که ما قرار نیست این روند را برای یک سال ادامه دهیم. ما قصد نداریم نشست های دائمی درباره نشست ها برگزار کنیم. ما منتظر نخواهیم ماند، امید بیخود نبسته و صرفاً برای تلاش کردن، تلاش نخواهیم کرد، در حالی که مرحله نهایی جنگ، یعنی آتش بس، می تواند فوراً محقق شود.»
به گفته منابع مطلع، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، روز پنج شنبه در نشست مربوط به اوکراین در پاریس به مقامات اروپایی اطلاع داده بود که صبر ترامپ به پایان رسیده و او ممکن است به زودی خروج واشنگتن از روند حل وفصل درگیری در اوکراین را اعلام کند؛ موضوعی که رئیس جمهور آمریکا نیز روز جمعه به صورت علنی مطرح کرد.
تکذیب ارتباط بین توافق بر سر منابع معدنی و مذاکرات صلح با اوکراین
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در این مصاحبه همچنین اعلام کرد که آمادگی برای انعقاد توافق با اوکراین در زمینه منابع معدنی این کشور، بخشی از توافق صلح احتمالی میان کی یف و مسکو نیست.
تمی بروس توضیح داد: «اینها دو موضوع جداگانه بوده و بطور مجزا دنبال می شوند. این توافق بخشی از مذاکرات برای آتش بس نیست. این یک مؤلفه از توافق برای توقف این فاجعه محسوب نمی شود.»
به گفته وی، پیشنهاد مربوط به فلزات نادر در چارچوب همکاری اقتصادی میان ایالات متحده و اوکراین مطرح شده و ارتباطی به توقف درگیری نظامی ندارد.
یک روز قبل یولیا سویردنکو، معاون رئیس جمهور و وزیر اقتصاد اوکراین اعلام کرد که مقامات کی یف و واشنگتن یادداشت تفاهمی در زمینه توافق مربوط به منابع معدنی اوکراین را امضا کرده اند.
ترامپ از تعیین ضرب الاجل برای پایان درگیری اوکراین خودداری کرد
دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، با اشاره به اظهارات روز جمعه وزیر امور خارجه این کشور مارکو روبیو یادآور شد که برای دستیابی به توافق درباره اوکراین، بازه زمانی مشخصی تعیین نشده، اما واشنگتن قصد دارد این روند را به سرعت پیش ببرد. وی شب گذشته در کاخ سفید گفت: «بله، تصمیم گیری در این مورد به زودی انجام خواهد شد. عدد مشخصی برای روزها وجود ندارد، اما ما می خواهیم این کار را سریع انجام دهیم.»
پیش تر روز جمعه، مارکو روبیو در یک کنفرانس خبری اعلام کرده بود که ایالات متحده در صورتی آماده کمک به حل وفصل درگیری اوکراین است که هر دو طرف برای دستیابی به صلح اراده جدی داشته باشند. وی تأکید کرد که حل وفصل مسالمت آمیز این بحران در کوتاه مدت ممکن نیست. او گفت: «اگر هر دو طرف واقعاً برای دستیابی به صلح مصمم باشند، در آن صورت ما مایلیم کمک کنیم.»
وزیر خارجه آمریکا همچنین افزود که واشنگتن باید در آینده نزدیک مشخص کند که آیا دستیابی سریع به صلح امکان پذیر است یا نه. وی یادآور شد که بحران اوکراین موضوع مهمی است، اما مسائل زیاد دیگری نیز وجود دارد که «شایسته توجه ایالات متحده هستند».
روبیو تأکید کرد: «ما باید همین حالا، ظرف چند روز آینده، مشخص کنیم که آیا این مسئله [حل وفصل مسالمت آمیز در اوکراین] در کوتاه مدت ممکن است یا نه، زیرا اگر ممکن نباشد، ما فقط به سایر اقدامات خود ادامه خواهیم داد.»
به گفته وی، ایالات متحده هنوز برای گفت وگو درباره جزئیات مربوط به تضمین های امنیتی برای اوکراین آمادگی ندارد.
مدودف به اتحادیه اروپا توصیه کرد از آمریکا الگو بگیرد
دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه، به اتحادیه اروپا توصیه کرد که در صورت کناره گیری ایالات متحده از نقش میانجی در بحران اوکراین، از این کشور پیروی کند و افزود که در چنین صورتی، روسیه سریع تر این مناقشه را سروسامان خواهد کرد.
مدودف در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر اینکه واشنگتن در صورت کارشکنی یکی از طرفین، از روند مذاکرات درباره اوکراین خارج خواهد شد، در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) به زبان انگلیسی نوشت: «مقامات آمریکایی اعلام کرده اند که اگر پیشرفتی در موضوع اوکراین حاصل نشود، آن ها کنار خواهند کشید. این کار عاقلانه است. اتحادیه اروپا نیز باید همین کار را انجام دهد. در آن صورت، روسیه سریع تر موضوع را حل وفصل خواهد کرد.»
آمریکا طرحی برای نظارت بر آتش بس در اوکراین تهیه کرده است
روزنامه "وال استریت ژورنال" روز جمعه به نقل از منابع خود گزارش داد که نمایندگان دولت ایالات متحده در نشست مربوط به موضوع اوکراین در پاریس اعلام کردند که آمریکا طرحی برای نظارت بر آتش بس در اوکراین تهیه کرده است.
در این گزارش آمده است: «مقامات آمریکایی در نشست پاریس اعلام کردند که طرحی اولیه درباره چگونگی اجرای نظارت بر آتش بس فراگیر بین روسیه و اوکراین، در صورت دستیابی به آن، تهیه کرده است.»
نویسندگان این مطلب یادآور شدند که پیش تر مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، جزئیاتی از مسئله تضمین های امنیتی برای طرف اوکراینی که در جریان این دیدار در پایتخت فرانسه مورد بحث قرار گرفت، ارائه نکرده بود. در حال حاضر تنها از یک طرح اولیه سخن گفته می شود و منابع روزنامه جزئیاتی از این برنامه منتشر نکرده اند.
کاخ سفید و کنگره موضوع کمک نظامی جدید به کی یف را پیگیری نمی کنند
به گزارش روزنامه "نیویورک تایمز"، ایالات متحده در حال حاضر موضوع ارائه کمک نظامی جدید به اوکراین، فراتر از بسته هایی که در دوره دولت پیشین آمریکا به ریاست جو بایدن برنامه ریزی شده بود، را مورد بررسی قرار نمی دهند.
منابع آگاه در کنگره به این روزنامه گفته اند: «در کاخ سفید یا کنگره عملاً هیچ بحث جدی درباره بسته بعدی تسلیحات نظامی برای اوکراین در جریان نیست، زیرا حمایت فعلی که در ماه های پایانی دولت بایدن به پیش برده شده بود، به پایان خود نزدیک می شود.»
این روزنامه همچنین یادآور شده که کشورهای اروپایی همچنان از مقامات آمریکایی تضمینی دریافت نکرده اند مبنی بر اینکه ایالات متحده تبادل گسترده داده های اطلاعاتی با اوکراین را ادامه خواهد داد.
آمادگی آمریکا برای به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از خاک روسیه
خبرگزاری "بلومبرگ" روز جمعه به نقل از منابع خبری گزارش داد که ایالات متحده در چارچوب توافقی درباره اوکراین، آمادگی دارد شبه جزیره کریمه را به عنوان بخشی از خاک فدراسیون روسیه به رسمیت بشناسد.
این خبرگزاری با اشاره به این موضوع اعلام کرد که چنین اقدامی نشان دهنده تعهد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به دستیابی به حل وفصل درگیری اوکراین است. در این گزارش تأکید شده که منابع جزئیات بیشتری در این زمینه ارائه نکرده اند.
پیش تر دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین یادآور شده بود که دو جمهوری مردمی دونتسک و لوهانسک، همچنین مناطق خرسون و زاپروژیا، بخش جدایی ناپذیر فدراسیون روسیه هستند.
روبیو شرط لغو تحریم های اتحادیه اروپا علیه روسیه را نام برد
مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که لغو تحریم های ضدروسی به مشارکت کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مذاکرات مربوط به درگیری اوکراین بستگی دارد. وی این موضوع را پس از مذاکرات خود با مقامات فرانسوی و انگلیسی در پاریس بیان کرد.
وی یادآور شد که بخش قابل توجهی از محدودیت ها علیه روسیه توسط اروپا وضع شده و افزود که طرف آمریکایی نمی تواند این تحریم ها را لغو کند. روبیو در نشست خبری گفت: «بنابراین، آن ها (اروپایی ها) می توانند بخشی از توافق صلح باشند. آن ها باید بدون توجه به هر شرایطی در این روند مشارکت داشته باشند.»
وزیر خارجه آمریکا همچنین تأکید کرد که نمی توان نمایندگان کشورهای اروپایی را از روند حل وفصل کنار گذاشت، چرا که این درگیری در خاک قاره اروپا جریان دارد.
روبیو، روته را در جریان طرح صلح آمریکا برای حل بحران اوکراین قرار داد
به گزارش وب سایت رسمی وزارت امور خارجه ایالات متحده، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، در جریان یک تماس تلفنی با مارک روته، دبیرکل ناتو، وی را از پیشنهادات آمریکا برای حل وفصل درگیری اوکراین مطلع کرده است.
در این بیانیه آمده است: «مارکو روبیو با دبیرکل ناتو گفت وگو کرده تا او را در جریان طرح صلحی قرار دهد که روز گذشته به هیئت اوکراینی در پاریس ارائه شده و همچنین به صورت تلفنی به مقامات روس نیز منتقل شده است.»
روبیو در این تماس، ابراز امیدواری کرد که این طرح مورد پذیرش قرار گیرد و به صلحی پایدار در اوکراین منجر شود. همچنین وی هشدار داد که اگر هیچ پیشرفتی در این زمینه حاصل نشود، ایالات متحده تلاش های خود را برای میانجی گری به منظور برقراری صلح میان دو کشور متوقف خواهد کرد.
یک روز قبل وزرای امور خارجه روسیه و آمریکا گفت وگوی تلفنی انجام داده و درباره بحران اوکراین تبادل نظر کردند. روبیو در این تماس، لاوروف را از تماس های خود با نمایندگان اوکراین، فرانسه و چند کشور دیگر اروپایی مطلع ساخت و افزود که «استقبال امیدبخش» از هیئت آمریکایی در پاریس، نشان دهنده امکان دستیابی به صلح است، در صورتی که همه طرف ها متعهد به تحقق این توافق شوند.
اشاره ونس به پیشرفت در روند حل وفصل درگیری اوکراین
جی دی ونس، معاون رئیس جمهور ایالات متحده روز جمعه در دیدار با جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا، اعلام کرد که طرف آمریکایی نسبت به امکان پایان دادن به درگیری در اوکراین خوش بین و پیشرفت هایی در این زمینه حاصل شده است.
وی گفت: «از آنجا که مذاکرات برای توقف درگیری ها در جریان است، قصد ندارم درباره نتیجه قطعی آن پیش داوری کنم، اما ما خوش بین هستیم و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک به این درگیری پایان دهیم.»
ونس همچنین یادآور شد که در 24 ساعت گذشته «چند نکته جالب» در موضوع حل وفصل بحران اوکراین پدید آمده که آن ها را در جریان دیدار با ملونی مطرح کرده است.
اعتراف کرملین به پیچیدگی تماس ها با آمریکا درباره بحران اوکراین
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد که تماس ها میان روسیه و ایالات متحده درباره حل وفصل درگیری اوکراین بسیار پیچیده است، چرا که این موضوع، مسئله ای دشوار و حساس محسوب می شود.
وی روز جمعه در یک نشست خبری گفت: «تماس های نسبتاً پیچیده ای در جریان است، چرا که موضوع حل وفصل بحران اوکراین ذاتاً موضوع ساده ای نیست. روسیه به دنبال حل وفصل این درگیری و تأمین منافع خود است و برای مذاکره آمادگی دارد. ما این گفت وگو را ادامه می دهیم.»
پسکوف با اشاره به اینکه مسکو می تواند از «پیشرفت هایی مشخص» سخن بگوید، از جمله در زمینه اعمال مهلت توقف حملات به زیرساخت های انرژی، افزود که در حال حاضر رئیس جمهور ولادیمیر پوتین هنوز دستوری درباره پایان مهلت این توقف حملات صادر نکرده است.
تحولات اوکراین| روسیه: برقراری آتش بس فعلاً واقع بینانه نیست امضای یادداشت تفاهم توافق منابع بین اوکراین و آمریکا اوکراین| سفر مقامات آمریکایی به پاریس برای پیشبرد طرح صلحکرملین: کشورهای اروپایی هیچ تلاشی برای صلح در اوکراین نمی کنند
سخنگوی کرملین همچنین اعلام کرد که در ماه های اخیر، هیچ فراخوانی از سوی کشورهای اروپایی برای پایان درگیری در اوکراین شنیده نشده است.
دیمیتری پسکوف در واکنش به اظهارات مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، درباره لزوم مشارکت کشورهای اروپایی در حل وفصل بحران اوکراین، گفت: «ما در این مدت هیچ گونه فراخوانی از اروپا برای صلح در اوکراین نشنیده ایم. برعکس، از آن ها دعوت به ادامه نظامی سازی، نظامی سازی اروپا و نظامی سازی اوکراین شنیده ایم.»
به گفته وی، مواضعی که کشورهای اروپایی اخیراً اتخاذ کرده اند، به سختی می تواند در راستای یافتن راه حلی مسالمت آمیز برای این بحران باشد.
تمدید وضعیت جنگی و بسیج عمومی در اوکراین تا ماه آگوست
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین روز جمعه با امضای فرمانی وضعیت جنگی و قانون بسیج عمومی در این کشور را برای مدت 90 روز دیگر، یعنی تا تاریخ 6 آگوست سال 2025، تمدید کرد. سند مربوطه در وب سایت رسمی رئیس جمهور اوکراین منتشر شده است.
یک روز قبل گزارش شده بود که زلنسکی لایحه ای را برای تمدید وضعیت جنگی و بسیج عمومی به پارلمان اوکراین ارائه داده است.
پیشتر در ماه ژانویه، نمایندگان پارلمان تمدید وضعیت جنگی را از 8 فوریه تا 9 ماه مه تصویب کرده بودند.
زلنسکی پیش تر در ماه فوریه گفته بود که بدون دریافت تضمین های امنیتی برای طرف اوکراینی از سوی کشورهای غربی، برقراری آتش بس با روسیه ممکن نخواهد بود.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}